luni, 1 noiembrie 2010

Pitipoance

Ce este o "pitipoanca"? O tipa blonda(vopsita) cu ochelari de soare si iarna, care nu stie sa foloseasca alte cuvinte decat "cool" si "fataaa(pe nas)" si umbla doar prin mall-uri la brat cu un tipa care trage de fiare(doar piept si umeri) si poarta un tricou cu gigolo de 2 roni?? NU!! Astea sunt proaste natural..nu a mai avut Dumnezeu destula cultura si minte sa le bage in cap.. Pitipoancele (in viziunea mea) sunt acele fete care se duc la facultate (din pacate, nu-i de ajuns ca sufera ele de acest sindrom , trebuie sa-l imprastie si in alte locuri) si deobicei dupa facultate se duc la "shopping" si-si cumpara haine in dimensiuni extrem de mici ( chiar nush cum pot sa se imbrace), isi ridica sanii.. pardon ugerele(zic ugere ca sunt "mulse" de multi tarani) pana-n ochi si umbla pe tocuri imense desi nu stiu sa mearga pe ele..si cand se poarta asa ceva.. Aceste specime pe langa "shopping" mai au o pasiune..SA SUFERE din toate punctele de vedere, dar mai ales pe plan sentimental, ele mereu trebuie sa se certe cu "iubitu`"(deobicei ori un cocalar, ori un copilas de bani gata) si sa planga noaptea la telefon cu el ca doi emoizi care nu reusesc sa gaseasca o lama... Si cea mai importanta pasiune a lor este sa iasa "intre fete" in cluburi de "pitzi"(chiar ele le zic asa acestor cluburi), sa se imbete muci (ca asa se distreseaza ele) si "sa se linga" cu orice cocalar sau inapoiat care le iese in cale ... pana la urma si baietii astia au "nevoi trupesti" ...asa ca Dumnezeu le-a rupt o coasta si le-a creat perechea potrivita!

Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Doriti sa faceti link exchange cu http://super-bingometropolis.info ?

    Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://super-bingometropolis.info/link-exchange/ cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Super Bingo Metropolis, multumesc.

    Doriti sa faceti link exchange cu http://digisportlive.blogspot.com ?

    Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://digisportlive.blogspot.com/p/link-exchange.html cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Digi Sport Live, multumesc.

    Astept raspuns.

    RăspundețiȘtergere